МЕГАФОН

ВИКНИ ГЛАСНО

Следете го движењето на санката на Дедо Мраз во Живо

На популарната страна Flightradar каде може да се следат авионските летови, сега може да го гледате и движењето на санката на Дедо Мраз.

Позицијата на Дедо Мраз се следи со помош на терестријална и сателитска опрема.

Движењето на Дедо Мраз следете го на овој ЛИНК.

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
onpost_follow