МЕГАФОН

ВИКНИ ГЛАСНО

Поранешната девојка на Нејмар со провокација на социјалните мрежи

Катерина Сафарова се прослави како девојката на Нејмар, но и покрај тоа што повеќе не е со напаѓачот на ПСЖ, таа на социјалните мрежи привлекува големо внимание.

Откако доби улога во една шпанска серија, нејзината слава дополнително порасна а оваа фотографија е последната нејзина провокација до фановите.https://www.instagram.com/p/CXyBfB-KBA5/embed/captioned/?cr=1&v=14&wp=540&rd=https%3A%2F%2Fkurir.mk&rp=%2Fscena%2Fpoznati%2Ffoto-poraneshnata-devojka-na-nejmar-so-provokacija-na-socijalnite-mrezi%2F#%7B%22ci%22%3A0%2C%22os%22%3A1923.4000000953674%2C%22ls%22%3A1661.9000000953674%2C%22le%22%3A1746.5%7D

Сафарова претходно беше во врска и со Густаво Моннтоја и со раперот Тимати.

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
onpost_follow