МЕГАФОН

ВИКНИ ГЛАСНО

Македонец “шибал“ на автопат во Србија, кога ќе дознаете колку брзо возел косата ке ви се крене

Припадниците на српската сообраќајна полиција околу 12:30 часот на автопатот Ниш-Белград кај Велика Плана, запреле возач на возраст од 32 години, кој возел со 252,8 километри на час, на делот од автопатот каде што е дозволена брзина од 130 километри.

Според соопштението на Министерството за внатрешни работи, возачот на Ауди А8, кој е државјанин на Македонија, е исклучен од сообраќајот и против него ќе биде поднесена прекршочна пријава за насилничко возење.

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
onpost_follow