МЕГАФОН

ВИКНИ ГЛАСНО

Дали Талат Џафери доби нервен слом?, или на повидок е нешто друго?

На социјалните медиуми се појави снимка, каде спикерот Талат Џафери ги вреѓа вработените во собранието, а посебен акцент им даде на обезбедувањето, кое го обезбедува собранието.

Имено сегашниот спикер а поранешен воен дезертер, еднаш од поранешна ЈНА и сегашна АРМ, побегна за да им се прикључи на тогашната терористичка организација УЧК, и да стане офицер на истата, за подоцна да биде аболициран или помилуван, од страна на Калето односно Охридскиот рамковен договор, каде што сите учесници во конфликтот се ослободени од секаква вина и било какво гонење.

Па од тука се поставува прашањето дали Талат Џафери доби, е на пат да добие или има нервен слом, и дали ваков човек заслужува да го води собранието на република Македонија.

Погледнете го видеото и закључете сами.

Ве молиме пратете не и стиснете лајк:
onpost_follow